27 March 2011

Pompuan OH PomPuan!!!

Assalamualaikum..
Huh..bace tajuk pon dah hot..Mmm walaupon agak pelik entry aku kali nie tp aku tetap nak citer gak..Apahal plak yew??Fuhh..spt yg kite ketahui,ramai remaja pompuan skunk dah mengedik sana mengedik c'n..Hai..aku pon x tahu lah diowg semua tu nak jd ape..D'cn aku ade beberapa tips supaya korang blh dpt tempias2 utk senanG ke neraka..Korang nak tahu x?? x per ar...aku pon mls lah nak ajar..Aku tls nie pon bkn nyer nak bagi tahu cara nak jd betina ..Maaf yer kalo perkataan agk ksr..K..kite smbg blk..Ape yer..??*berfikir sebentar*Huh..sape rase diri dier nak kahwin skunk angkat tgn..Kalo korang rase nak kahwin atau pon dah miang sangat..korang panggil mak bapak korang bace entry nie..Ye lah aku nak bagi tahu di owg tips bagi mengelakkan ank diowg nie bkl menjd ahli2 neraka..K kalo takut nak panggil korang cuma bace entry kali nie kuat2..Aku kira korang bace eh..123..
  • Pasang spy
Mereka sepatutnye menjadi spy anak2 diowg.Jgn sng sgt percaya ckp mereka..Bdx2 zmn skunk bkn nyer btl sgt..otk mereng*abs aku bdx zmn biler ye*berfikir sbntr!!Ye lah mereka skunk nie kaki kelentong..So, jgn lah mdh sgt percaya..
  • Buat SURPRISE
Nie bkn nyer surprise parti kew ape tau..Nie surprise baik punya..Ibu bapa buat surprise dtg ke sk..bkn dtg meminang di sk tau..Tp dtg ambil die blk sk..Ye lah..Kowt2 dpt jumpa bkl menantu..Anak nak bwk blk segan..So, bg melihat sendiri ,buatlah surprise.KOwt2 lah ank tu dpt hadiah mengejut..PANGG!!

Tu..tips utk mak bpk..Nie tips utk kaum2 Hawa yang baru meningkat remaja pulak yew..Yang nie bace slow2..*seakn berbsk*123..
  • Jgn mudah terpedaya
Mmm..aku sarankan korang amalkan konsep 2G dalam khdpn korang iaitu Garang dan Ganas..*memandai jer cipta konsept tu* Fuhh..korang jgnlah mdh terpedaya ckp2 bohong kaum lelaki nie..Korang pon dgn sengal dan bengap nyer pon percaya..cube korang grg c'kit kalo die nak pgng yg x sepatutnyer diowg pegang..D'cn aku ade cipta satu adegan..Pada suatu petang yang angin nyer sepoi2 bahasa..brg2 pun berkicauan..ader yg bekerja..ade yang bergembira.."Epy bezday to me..Epy bezday to me"Opss nie dah msk dialog citer hantu kak Limah nie..Sori yer.Kiter kembali ke tjk asl..Ade 2 org pasangang kekasih yang sedang bermadu asmara..

Boboi : Yang,yang x bsn kew dgn b??
Ayang: Mane ader bsn..sehari x tgk muke b,rase bertahun lame nyer..
Boboi:Eee..nampak beno ler membohg..sambil tgn nyer merayau..
Ayang:Ish,b nie..malu lah ayg..

So,kat c'n lah korang blh amlkan konsep 2 G tu..atau sng citer x pyh ade psgn..Menyusahkan diri jer..Kalo korang nak gak..korang mainkan di owg blk..Alh sng citer baik jgn main dgn api..Korang tgk berape ramai org bercinta sewaktu bljr berjaya dlm pelajaran..Cube korang bagi tahu..Kan sng korang hbskan pelajaran dulu..bagi mak bapak korang rase duit gaji korang dulu..barulah korang kahwin..Nie x..sk pon blm hbs nak mengatal..Kang pakwe ke mane ..pljrn ke mane..Betul x..Aku x der lah nak ckp mane 2 phk tp..sape yang mkn cili..die rase manisnyer..Sori yer Cikgu Zahrah..saye slh gune kan bahasa.,Aku pasti korang pernah dgr lagu SOFEA Jane..nie adlh bait2 lirik nyer..
"Kaut ibrt permata di dlm hiasan kaca..yg x bisa disntuh nmn hanya blh dipandang"(Nie utk pompuan..)
"Kau ibrt batu di tepi jln..yg bisa disentuh dan juga ditendang"(Nie utk b*****)..
K..lah sori lah kpd phk2 yg terasa..Aku tahu nie perkara yg sensetif isunyer tp..aku kene ckp gak..
OK lah..sampai c'n jer..tata*_*

p/s:sori yer pada pengunaan kate2 yg agk kasar
   



USE YOUR MIND TO CHANGE THE WORLD